Zomerse 'grillen'

Gamba’s op de plancha, kruidenolie, komkommer en sjalot 16 euro  
Ierse Agnus rund op de grill, avocado & limoen, basilicum & munt 15.5 euro  
Zalm in 3 bereidingen, rode biet, granny smith en komkommer 14.5 euro  
Côte à l’os van BBW, bearnaise, kropsla met sjalot vinaigrette 25.5 euro  

Voorgerechten

Mechelse koekoek & langoustines, couscous van bloemkool, tuinerwt, reductie van langoustines en vadouvon 21.5 euro  
Gebakken eendenlever met amandelmacaron, sinaasappel, portosaus gemonteerd met bittere chocolade 16.5 euro  
Koningspoon met stoofpotje van aubergine & artisjok, jus van geroosterde paprika’s 14.5 euro  
Tomaat garnaal, crème d’Isigny en jonge jenever 14 euro  

Hoofdgerechten

Belgisch varken, “spek-haasje-wang”, zalf van wortel en amberbier, tuinbonen en jus van gerookte look 23.5 euro  
Zwaardvis op de gril geroosterd, courgette en honingtomaat, sausje van citroentijm, gnocchi 24 euro  
Pladijsmoot met grijze garnaal, cannelloni van prei en champagnesaus 26.5 euro  
Borststuk van Poulet des Landes, oven gebakken met aromaten, frietjes en kropsla 25.5 euro  
Open ravioli met lamskroon, ricotta, rozemarijn en boschampignons 29.5 euro  

Kaas & desserts

3x Crème brulée 8.5 euro  
Bretoens koekje, bloedsinaasappel & granité, citroenmelisse 8 euro  
Tompoes van banaan, Zwitserse crème, Madagascar chocolade en vanille ijs 8.5 euro  
Selectie van hoevekazen 9 euro  
Dessert van de chef 10 euro  
Klassieke nagerechten (Dame Blanche, Sabayon, Soufflé, chocolade, Café Liegois,...) vanaf 7.5 euro  

Voor de kleinsten

Tomatensoep 4 euro  
Kipfilet met appelmoes en frietjes 8.5 euro  
Visgerechtje met seizoensgroentjes en puree 9.5 euro  
Kinderijsje 4.5 euro  
Ontwerp door Creaservices